Szállítási és Fizetési feltételek

1, Szállítás

1.1. Szállítási költségek

Minden 20 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási díj ingyenes. Minden egyéb esetben, tehát 20 000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási költség 1650 Ft.

1.2. Szállítási lehetőségek

Rendeléseit Magyarország területén bárhová kiszállítjuk a Fuvar.hu szállítmányozási partneren keresztül. Rendelésedet kérheted házhozszállítással akár munkahelyedre vagy otthonodba. Amennyiben rendelését mégsem tudja átvenni, úgy csomagja a legközelebbi Postán átvehető a következő 10 munkanapban.

Amennyiben az országhatáron kívülről szeretne vásárolni kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön.

1.3. Szállítási idő

Azon trófea alátétek, melyek raktárkészletről elérhetőek, tehát a terméknél “Elérhető”-ként szerepel, úgy azon alátéteket átlagosan 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk.

Azon trófea alátétek, melyek állapota “Utánrendelés alatt”, azon alátétek szállítása elérheti a 5-10 munkanapot is, ennyi időt vesz igénybe, hogy elkészítsük az Általad rendelt alátétet.

A jelenleg “Elfogyott” státuszú trófea alátétek nem érhetőek el.

2, Fizetés

2.1. Bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül

A https://www.szocsketrofeaalatetek.hu webáruházban lehetőséged van biztonságos online bankkártyás fizetésre, amely a Barion rendszerén keresztül valósul meg.

Ezen fizetési mód választása esetén a https://www.szocsketrofeaalatetek.hu webshop átirányít a Barion oldalára, ahol bankkártyaszám és a további adatok megadásával kifizetheted rendelésedet.

A Barion rendszerén keresztül az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:

  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

2.2. Utánvétes fizetés

A rendelés leadásánál az Utánvétes fizetési opció is választható. Ebben az esetben a megrendelt terméket csak akkor szükséges kifizetni amikor az kiszállításra kerül a Magyar Posta által.

Shopping Cart